Yeah trza to zrobić bo ja nie ja to kto ???
5.
-O tak to właśnie The Animal otwiera nasze tego tygodniowe Top 5 (Power 5 według mnie)a stało to się za sprawą walki Animala w Triple Thead Matchu przeciwko RVD i Enigmie z którego zwierzak wyszedł obronną ręką i przy tym samym pokazał swoją dominację w federacji.
4.
-Drugi z kolei w naszym Top 5 jest The Straight Edge Survivor który w tym tygodniu okazał się skuteczny i pokonał Rocka i tym samym udowodnił że przeszła kariera jak i tytuły nic nie oznaczają więc czy być może niedługo zobaczymy go w roli mistrza ?
3.
-Capitan Charisma w tym tygodniu dokonał tego samego czynu co Cm Punk a mianowicie wygrał kontrakt pozwalający mu na walkę o pas NHW i tym samym już niedługo zobaczymy ich walkę.I jedyne pytanie które teraz pozostaje to który z nich będzie lepszy.
2.
-Tak w tym tygodniu nasze straszydło popisało się zwycięstwem z swoim byłym Tag Team partnerem Sabu lecz niestety w drogę wszedł mu potwór Kane i czy to może oznaczać coś wększego czy był to też tylko zwykły kaprys Kana ?
1.
-NEW CHAMPION!!! Tak Rated R wskoczył w tym tygodniu na pierwsze miejsce gdyż stał się nowym mistrzem świata wagi ciężkiej pokonując w Six-Pack Challange Aj Stylesa,Wada Barreta,The Miza,Codego Rhodsa i Johna Cene lecz zaraz po tym poznał swojego być może przyszłego przeciwnika którym może być Jack Swagger więc pierwszym pytaniem na jego temat jest czy Edge obroni pas ?
-( może i słabe ale robione na szybko więc pisać komentarze)
Ostatnio edytowany przez Manama (2010-12-22 13:04:40)
no spoko, top 5 bardzo dobre, i do tego jak pisane na szybk to ok , możesz robić następne jak będziesz miał czas
jest jestem 5